Извоз

Млекарница Малеш

МЛЕКАРНИЦА МАЛЕШ претствавува долгогодишна семејна традиција преточена во семеен бизнис, кој веќе 15 години успешно егзистира на македонскиот пазар. Нашата мисија е производство и пласирање

Stay Safe

Нашата компанија нуди заштитни маски за лице за сите. Нудиме заштита за целото семејство, за возрасни и деца и поконкретно за постари лица. Исто така

Данаифарм

Компанијата е основана од страна на дипломиран фармацевт Сашо Спасовски во 2002 година. Во 2004 година  започнавме со сопствено производство на козметички производи и средства

SafetyMask

SafetyMask – заштитни маски од македонско производство, произведени по светски стандарди и сертифицирани од соодветно акредитационо тело. SafetyMask нуди заштитни маски од македонско производство, сертифицирани

Gulf Oil

Gulf е основан во далечната 1901 година, но и по 118 години,  сеуште сме иновативна и напредна компанија. Всушност, ние сме најбрзорастечка компанија во светот

ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА

Првата бензинска станица на ЛУКОИЛ во Македонија, која беше изградена на сопствена локација,во населбата Камник на влезот на Скопје, почна со работа на 1 септември

КИМ

КИМ е компанија посветена на потрошувачите. Основана во 1999 година, од 100 % домашен капитал, компанијата КИМ, започна со производство на доматен кечап во пакување

Витаминка

Витаминка во своето повеќе од 60 годишно постоење го создаде најголемиот свет на вкусови во Македонија и претставува составен дел од животите на неколку генерации,

Spirit of Prespa – фарма за јаболка

Инспирирани од неоткриената природа на преспанскиот регион, нашите свеќи се направени од чист пчелин восок со прекрасен мирис на јаболка. Тие ќе создадат хармонија во

Алма Дооел

Алма нуди CM, CMT како и висококвалитетен готов производ за мажи и жени кој вклучува: кошули, пуловери, панталони, капути, палта, мантили и многу други продукти кои што

производи со нас

Добредојдовте!

Регистрација на продавач