Вино

Семејна винарија “Пешков”

Семејна винарија „Пешков„ преставува првата бутик винарија во град Кавадарци која произведува вино од органско грозје.Во изминатите неколку години семејството „Пешкови„ комплетно го насочи своето

Кралска Винарија Кралица Марија

Визија стара речиси еден век! Винаријата “Кралица Марија” е остварен сон започнат со кралска фамилија. Во 1928 година Југословенскиот Крал Александар I Караѓорѓевиќ се посветил

Винарија Попова Кула Демир Капија

Винарската визба Попова Кула и лозовите насади се лоцирани на јужната падина на Велико Брдо, западно од прекрасното градче Демир Капија  во близина на автопатот

производи со нас

Добредојдовте!

Регистрација на продавач