Текстил и облека

Алма Дооел

Алма нуди CM, CMT како и висококвалитетен готов производ за мажи и жени кој вклучува: кошули, пуловери, панталони, капути, палта, мантили и многу други продукти кои што

ALEKS – woman clothing production

Алекс е компанија која произведува женска облека. Нашите производствени локации можат да ви ги понудат следните услуги: земање мостри, сечење, пакување, шиење, перење, купување гарнитури

Astibo Fashion Group

Ние развиваме примероци, правиме шаблони, нарачуваме ткаенини, шиеме, го надгледуваме производството, извршуваме контроли на квалитет и ја превозиме стоката до неговата барана дестинација.ние сме специјализирани

производи со нас

Добредојдовте!

Регистрација на продавач