Медицина

Stay Safe

Нашата компанија нуди заштитни маски за лице за сите. Нудиме заштита за целото семејство, за возрасни и деца и поконкретно за постари лица. Исто така

Данаифарм

Компанијата е основана од страна на дипломиран фармацевт Сашо Спасовски во 2002 година. Во 2004 година  започнавме со сопствено производство на козметички производи и средства

SafetyMask

SafetyMask – заштитни маски од македонско производство, произведени по светски стандарди и сертифицирани од соодветно акредитационо тело. SafetyMask нуди заштитни маски од македонско производство, сертифицирани

производи со нас

Добредојдовте!

Регистрација на продавач