ICT Услуги

КАЈАК агенција

Кајак агенција е маркетинг агенција која работи во доменот на туризмот и во ПР секторот. Филозофијата на агенцијата Кајак е секогаш да ги ангажира најдобрите

AVALOP – Дизајн агенција

Тим од веб-програмери, графички дизајнери, copywriters и маркетинг експерти, кои се исто така ентузијасти за автомобили, фудбалски фанови, tech geeks и wannabe chefs. Ние сме

B2000 AG

b2000 AG е препознатлив швајцарски бренд за ПР маркетинг стратегија. Како и секоја компанија во светот што беше затекната од COVID19 и тимот на b2000

производи со нас

Добредојдовте!

Регистрација на продавач