Храна

Млекарница Малеш

МЛЕКАРНИЦА МАЛЕШ претствавува долгогодишна семејна традиција преточена во семеен бизнис, кој веќе 15 години успешно егзистира на македонскиот пазар. Нашата мисија е производство и пласирање

КИМ

КИМ е компанија посветена на потрошувачите. Основана во 1999 година, од 100 % домашен капитал, компанијата КИМ, започна со производство на доматен кечап во пакување

Витаминка

Витаминка во своето повеќе од 60 годишно постоење го создаде најголемиот свет на вкусови во Македонија и претставува составен дел од животите на неколку генерации,

Spirit of Prespa – фарма за јаболка

Инспирирани од неоткриената природа на преспанскиот регион, нашите свеќи се направени од чист пчелин восок со прекрасен мирис на јаболка. Тие ќе создадат хармонија во

производи со нас

Добредојдовте!

Регистрација на продавач