Stay Safe

175

Клиенти

50000

Извезени парчиња

125000

Продадени продукти

264000 €

Продажба

Нашата компанија нуди заштитни маски за лице за сите. Нудиме заштита за целото семејство, за возрасни и деца и поконкретно за постари лица. Исто така нудиме специјално изработени маски за лице за професионалци кои работат во областа на здравствена заштита (болници, доктори и медицински сестри) и во други осетливи области на работа. Нашите маски се рачно изработени со висок квалитет и се сертифицицирани од OEKO-TEX. Овој сертификат осигурува дека секоја компонента од овој производ односно секоја нитка, копче или друг додаток е тестиран за штетни материи и дека производот е безбеден од човечко еколошки аспект. 

Производи

Ракавици
Дезинфекција
Заштитни маски

Зголемете ги шансите со директна извозна go-to маркетинг стрратегија.

Пресметај колкав извоз има твојата конкуренција

Индустрија:

* Пребарувањето на купувачи за вашиот продуцт од страна на Prime Market Plus е бесплатна. При склучување на договор Prime Market Plus наплаќа 3% од обемот на стоки во првите 5 години.

Добредојдовте!

Регистрација на продавач

Закажи состанок