SafetyMask

23

Клиенти

75000

Извезени парчиња

750000

Продадени продукти

475000 €

Продажба

SafetyMask – заштитни маски од македонско производство, произведени по светски стандарди и сертифицирани од соодветно акредитационо тело.

SafetyMask нуди заштитни маски од македонско производство, сертифицирани хирушки повеќеслојни маски за еднократна употреба, како и маски за повеќекратна употреба направени од атестирани материјали.Здравјето на прво место ! 

Производи

Медицински маски
Двослојни маски за повеќекратна употреба
Детски маски

Зголемете ги шансите со директна извозна go-to маркетинг стрратегија.

Пресметај колкав извоз има твојата конкуренција

Индустрија:

* Пребарувањето на купувачи за вашиот продуцт од страна на Prime Market Plus е бесплатна. При склучување на договор Prime Market Plus наплаќа 3% од обемот на стоки во првите 5 години.

Добредојдовте!

Регистрација на продавач

Закажи состанок