Linde Gas

15

Клиенти

320

Извезени парчиња

20

Продадени продукти

256400 €

Продажба

Линде е водечка компанија за индустриски гас и инженеринг

Линде е водечка глобална компанија за индустриски гасови и инженерство со продажба од 27 милијарди долари (24 милијарди евра) во 2020 година. Ја живееме нашата мисија да го направиме нашиот свет попродуктивен секој ден преку обезбедување висококвалитетни решенија, технологии и услуги кои ги прават нашите клиенти поуспешни и помагаат да се одржи и заштити нашата планета.

Компанијата опслужува различни крајни пазари, вклучувајќи хемикалии и енергија, храна и пијалоци, електроника, здравство, производство, метали и рударство. Индустриските гасови на Линде се користат во безброј примени, од кислород кој спасува живот за болниците до гасови со висока чистота и специјални за производство на електроника, водород за чисти горива и многу повеќе. Линде, исто така, испорачува најсовремени решенија за обработка на гас за да го поддржи проширувањето на клиентите, подобрувањата на ефикасноста и намалувањето на емисиите.

Производи

Плин

Зголемете ги шансите со директна извозна go-to маркетинг стрратегија.

Пресметај колкав извоз има твојата конкуренција

Индустрија:

* Пребарувањето на купувачи за вашиот продуцт од страна на Prime Market Plus е бесплатна. При склучување на договор Prime Market Plus наплаќа 3% од обемот на стоки во првите 5 години.

Добредојдовте!

Регистрација на продавач

Закажи состанок