Gulf Oil

155

Клиенти

1055

Извезени парчиња

155000

Продадени продукти

775000 €

Продажба

Gulf е основан во далечната 1901 година, но и по 118 години,  сеуште сме иновативна и напредна компанија. Всушност, ние сме најбрзорастечка компанија во светот на нафтените деривати, лубрикантите и маслата за возила, а во моментов работиме во повеќе од 100 земји ширум светот.

Од лубриканти до филтри, од производи за нега на автомобили до бензиски станици за горива на мало, Gulf нуди огромен спектар производи и услуги на територии низ целиот свет. Без оглед на бизнисот во кој работите, без оглед на Вашите барања за вашите возила, ние имаме можност тие ваши потреби да ги исполниме.

Производи

Масла за менувачи
Масла за мотоцикли

Зголемете ги шансите со директна извозна go-to маркетинг стрратегија.

Пресметај колкав извоз има твојата конкуренција

Индустрија:

* Пребарувањето на купувачи за вашиот продуцт од страна на Prime Market Plus е бесплатна. При склучување на договор Prime Market Plus наплаќа 3% од обемот на стоки во првите 5 години.

Добредојдовте!

Регистрација на продавач

Закажи состанок