AVALOP – Дизајн агенција

75

Клиенти

1500

Извезени парчиња

2700

Продадени продукти

150000 €

Продажба

Тим од веб-програмери, графички дизајнери, copywriters и маркетинг експерти, кои се исто така ентузијасти за автомобили, фудбалски фанови, tech geeks и wannabe chefs. Ние сме специјализирани да им помагаме на бизнисите да испратат релевантна порака до своите клиенти во време кога сите зборуваат гласно, но не кажуваат многу.

Со создавање производи што се лишени од секаква непотребна оптовареност, производи со кои е лесно да се вклучите, производи на кои попрво ќе се однесувате како „Решение“ наместо „Софтвер“, „Lovely“ наместо „Лого“, „Обележи ја оваа работа наместо „Маркетинг“. Производи на кои се однесуваме како

РЕШЕНИЕТО Е УПРОСТЕНО.

Производи

Веб дизајн
Мобилна апликација
Дизајн на лого
Print / Catalog
Print / Brochure

Зголемете ги шансите со директна извозна go-to маркетинг стрратегија.

Пресметај колкав извоз има твојата конкуренција

Индустрија:

* Пребарувањето на купувачи за вашиот продуцт од страна на Prime Market Plus е бесплатна. При склучување на договор Prime Market Plus наплаќа 3% од обемот на стоки во првите 5 години.

Добредојдовте!

Регистрација на продавач

Закажи состанок