Astibo Fashion Group

155

Клиенти

369000

Извезени парчиња

575492

Продадени продукти

5975000 €

Продажба

Ние развиваме примероци, правиме шаблони, нарачуваме ткаенини, шиеме, го надгледуваме производството, извршуваме контроли на квалитет и ја превозиме стоката до неговата барана дестинација.
ние сме специјализирани за производство на женска облека, машка облека и детска облека.

Производи

Женска облека
Машка облека
Детска облека

Зголемете ги шансите со директна извозна go-to маркетинг стрратегија.

Пресметај колкав извоз има твојата конкуренција

Индустрија:

* Пребарувањето на купувачи за вашиот продуцт од страна на Prime Market Plus е бесплатна. При склучување на договор Prime Market Plus наплаќа 3% од обемот на стоки во првите 5 години.

Добредојдовте!

Регистрација на продавач

Закажи состанок