ALEKS – woman clothing production

125

Клиенти

70000

Извезени парчиња

3455762

Продадени продукти

17653000 €

Продажба

Алекс е компанија која произведува женска облека. Нашите производствени локации можат да ви ги понудат следните услуги: земање мостри, сечење, пакување, шиење, перење, купување гарнитури за производство на CMT, посебна опрема. Со нашите кооперанти нудиме различни производи: палта, блејзери, јакни, спортски јакни, блузи, панталони, здолништа, фустани, трико, … или вкупно 70.000 парчиња месечно.

Производи

Панталони
Палта
Фустани
Здолништа
Кошули

Зголемете ги шансите со директна извозна go-to маркетинг стрратегија.

Пресметај колкав извоз има твојата конкуренција

Индустрија:

* Пребарувањето на купувачи за вашиот продуцт од страна на Prime Market Plus е бесплатна. При склучување на договор Prime Market Plus наплаќа 3% од обемот на стоки во првите 5 години.

Добредојдовте!

Регистрација на продавач

Закажи состанок