Семејна винарија “Пешков”

35

Клиенти

14000

Извезени парчиња

35000

Продадени продукти

175000 €

Продажба

Семејна винарија „Пешков„ преставува првата бутик винарија во град Кавадарци која произведува вино од органско грозје.Во изминатите неколку години семејството „Пешкови„ комплетно го насочи своето производство кон производство на органско вино .Годишното производство на вино во оваа винарија е со капацитет од 5000 литра.

Производи

Фариш
Темјаника
Вранец
Смедеревка

Зголемете ги шансите со директна извозна go-to маркетинг стрратегија.

Пресметај колкав извоз има твојата конкуренција

Индустрија:

* Пребарувањето на купувачи за вашиот продуцт од страна на Prime Market Plus е бесплатна. При склучување на договор Prime Market Plus наплаќа 3% од обемот на стоки во првите 5 години.

Добредојдовте!

Регистрација на продавач

Закажи состанок