Млекарница Малеш

176

Клиенти

17000

Извезени парчиња

35500

Продадени продукти

3500000 €

Продажба

МЛЕКАРНИЦА МАЛЕШ претствавува долгогодишна семејна традиција преточена во семеен бизнис, кој веќе 15 години успешно егзистира на македонскиот пазар. Нашата мисија е производство и пласирање на квалитетни производи на македонскиот пазар, направени од чисто, природно млеко, од еколошки најчистиот регион во Македонија – Малешевијата.

Производи

Кравјо, мешано, овчо и козјо сирење
Кравји, мешан, овчи и козји кашкавал
Млеко и млечни производи

Зголемете ги шансите со директна извозна go-to маркетинг стрратегија.

Пресметај колкав извоз има твојата конкуренција

Индустрија:

* Пребарувањето на купувачи за вашиот продуцт од страна на Prime Market Plus е бесплатна. При склучување на договор Prime Market Plus наплаќа 3% од обемот на стоки во првите 5 години.

Добредојдовте!

Регистрација на продавач

Закажи состанок