ЛУКОИЛ МАКЕДОНИJА

700

Клиенти

35000

Извезени парчиња

175000

Продадени продукти

875000 €

Продажба

Првата бензинска станица на ЛУКОИЛ во Македонија, која беше изградена на сопствена локација,во населбата Камник на влезот на Скопје, почна со работа на 1 септември 2006 година. 

Истиот овој објект, една недела подоцна, свечено беше пуштен во употреба на денот на независноста на РМ — 8 Сепември. 

Денес ЛУКОИЛ обезбедува повеќе од 2% од светското производство на нафта и околу 1% од докажаните светски резерви на јаглеводороди.  Во 2015 годинаЛУКОИЛ го надмина нивото на производство од 2 милијарди тони на гориво (нафта и гас).

Во моментов под брендот на „ЛУКОИЛ„  работаат повеќе од 5 и пол илјади бензински станици во 22 земји ширум светот. Покрај Европа, компанијата присутна во Азија, Африка и Америка.

Производи

Моторни масла

Зголемете ги шансите со директна извозна go-to маркетинг стрратегија.

Пресметај колкав извоз има твојата конкуренција

Индустрија:

* Пребарувањето на купувачи за вашиот продуцт од страна на Prime Market Plus е бесплатна. При склучување на договор Prime Market Plus наплаќа 3% од обемот на стоки во првите 5 години.

Добредојдовте!

Регистрација на продавач

Закажи состанок