Кралска Винарија Кралица Марија

173

Клиенти

11000000

Извезени парчиња

19500000

Продадени продукти

21000000 €

Продажба

Визија стара речиси еден век! Винаријата “Кралица Марија” е остварен сон започнат со кралска фамилија. Во 1928 година Југословенскиот Крал Александар I Караѓорѓевиќ се посветил на мисијата да изгради место каде што ќе се создава вино со извореден квалитет, исклучиво за потребите на кралскиот дворец. Еден век подоцна, оваа уникатна визија на Кралот ги обликува сите аспекти на нашата винарија, денес, и за генерациите кои доаѓаат!

Грациозно издигнувајќи се над природата, имотот е сместен во совршена хармонија со околината. Архитектонскиот профил на зградите изградени во минатиот век, идеално ги балансираат стариот кралски дизајн и модерната едноставност, природата и човечкиот допир. Текстурата и финесите на виното заедно со луксузните апартмани, винскиот бар, ресторанот, амфитеатарот, лускузната вила каде што спиела Кралицата Марија, раскошот на пауните и зелените опкружувања кои ја одликуваат светлината претставуваат целовековно создавана поезија која ги надминува генерациите.

Производи

Cabernet Sauvignon Queen Maria
Merlot Queen Maria
Vranec Classic
Плава Крв
Chardonnay Mignon

Зголемете ги шансите со директна извозна go-to маркетинг стрратегија.

Пресметај колкав извоз има твојата конкуренција

Индустрија:

* Пребарувањето на купувачи за вашиот продуцт од страна на Prime Market Plus е бесплатна. При склучување на договор Prime Market Plus наплаќа 3% од обемот на стоки во првите 5 години.

Добредојдовте!

Регистрација на продавач

Закажи состанок