КИМ

2000

Клиенти

17000000

Извезени парчиња

30450000

Продадени продукти

95500000 €

Продажба

КИМ е компанија посветена на потрошувачите. Основана во 1999 година, од 100 % домашен капитал, компанијата КИМ, започна со производство на доматен кечап во пакување единствено од 1 кг.

Сега производната програма на КИМ се состои од производство на доматен кечап, мајонез, сок од домати, тартар сос, чоколаден прелив, мармалади како и организирање на производство на печурки, нивно пакување и продажба и дистрибуција на сите погоре спомнати производи.

Производи

Кечап
Мајонез
Џемови
Чоколаден прелив
Карамела фарситура
Шампињони
Слатко
Маџун
Смути

Зголемете ги шансите со директна извозна go-to маркетинг стрратегија.

Пресметај колкав извоз има твојата конкуренција

Индустрија:

* Пребарувањето на купувачи за вашиот продуцт од страна на Prime Market Plus е бесплатна. При склучување на договор Prime Market Plus наплаќа 3% од обемот на стоки во првите 5 години.

Добредојдовте!

Регистрација на продавач

Закажи состанок