КАЈАК агенција

37

Клиенти

550

Извезени парчиња

1100

Продадени продукти

75000 €

Продажба

Кајак агенција е маркетинг агенција која работи во доменот на туризмот и во ПР секторот. Филозофијата на агенцијата Кајак е секогаш да ги ангажира најдобрите луѓе за оваа работа, да продолжи да учи и да се усовршува и да ги учи другите, да се мотивира себеси и луѓето во тимот да ја сакаат нивната работа, а не да го прават тоа само за финансиска награда. Агенцијата Кајак е фокусирана на ефективно рекламирање кое дава вистински и мерливи резултати за нашите клиенти, да соработува со клиентите, помагајќи им да го градат својот бизнис преку создавање брендови кои се дел од животот на потрошувачите и ја промовираат нивната лојалност и доверба и да направат врски помеѓу брендовите, потрошувачите и комуникациските канали.

Производи

Графички дизајн
PR and communication
Маркетинг

Зголемете ги шансите со директна извозна go-to маркетинг стрратегија.

Пресметај колкав извоз има твојата конкуренција

Индустрија:

* Пребарувањето на купувачи за вашиот продуцт од страна на Prime Market Plus е бесплатна. При склучување на договор Prime Market Plus наплаќа 3% од обемот на стоки во првите 5 години.

Добредојдовте!

Регистрација на продавач

Закажи состанок