Данаифарм

250

Клиенти

135000

Извезени парчиња

1143000

Продадени продукти

15155000 €

Продажба

Компанијата е основана од страна на дипломиран фармацевт Сашо Спасовски во 2002 година.

Во 2004 година  започнавме со сопствено производство на козметички производи и средства за хигиена.

Оттогаш па се до денес, бележиме континуиран раст и развој, прераснувајќи во компанија која стабилно

се позиционира на домашниот пазар и постепено ги освојува странските пазари пласирајќи ги своите

производи како на домашниот пазар така и на пазарот во соседните држави.

Производи

Средства за лична хигиена
Лековити препарати
Специфични препарати

Зголемете ги шансите со директна извозна go-to маркетинг стрратегија.

Пресметај колкав извоз има твојата конкуренција

Индустрија:

* Пребарувањето на купувачи за вашиот продуцт од страна на Prime Market Plus е бесплатна. При склучување на договор Prime Market Plus наплаќа 3% од обемот на стоки во првите 5 години.

Добредојдовте!

Регистрација на продавач

Закажи состанок