Алма Дооел

185

Клиенти

50000

Извезени парчиња

953876

Продадени продукти

15876000 €

Продажба

Алма нуди CM, CMT како и висококвалитетен готов производ за мажи и жени кој вклучува: кошули, пуловери, панталони, капути, палта, мантили и многу други продукти кои што се произведуваат во Македонија и Бугарија и се ценети и прифатени добро од нашите Европски клиенти.

Продукцијата ја држиме секогаш под контрола благодарение на нашето искуство во снабдување на квалитетен материјал, можноста сами да произведуваме копчиња со добар квалитет, како и држење на залиха на сите потребни додатоци за производство.

Производи

Женска облека
Машка облека

Зголемете ги шансите со директна извозна go-to маркетинг стрратегија.

Пресметај колкав извоз има твојата конкуренција

Индустрија:

* Пребарувањето на купувачи за вашиот продуцт од страна на Prime Market Plus е бесплатна. При склучување на договор Prime Market Plus наплаќа 3% од обемот на стоки во првите 5 години.

Добредојдовте!

Регистрација на продавач

Закажи состанок