Ми треба

12 Милиони €

Извесени производи и услуги

30+

Производи и услуги

Во 12+

Држави

ЕУ

Сертификати

Нашата

на македонски производи и услуги

Успешни

Prime Market Plus

Премиум пакет

до 5.000 евра + 3% од обемот на стоки во првите 5 години

Бесплатен пакет

Бесплатно приклучување кон нашата мрежа на проидзводители

извезуваме

производи и услуги со нас

Добредојдовте!

Регистрација на продавач

Закажи состанок